Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

17-05-2010

Ple ordinari del 29 de març de 2010

Potser t'agradaria compartir...

 
Extracte de l'acta de la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament del 29 de març de 2010.



- S'aproven, per unanimitat, les següents actes:

Acta de la sessió extraordinària de data 26/10/09 (18.30 hores)

Acta de la sessió ordinària de data 17/12/09

Acta de la sessió extraordinària núm. 1/10 de data 01/02/10.



- És dóna compte de les resolucions d’alcaldia núm. 223/09 al 236/09 i de l’1/10 al 23/10 i del 26/10 al 65/10).



- S'acorda, per unanimitat, deixar sense efecte el punt quart de l’acord d’adhesió voluntària del municipi de Sant Jaume dels Domenys al nou conveni de col·laboració signat entre l’Agència Catalana de Residus Catalunya (ARC) i altres entitats per a la recollida i gestió del paper i cartró del municipi de Sant Jaume dels Domenys, aprovat pel ple de la corporació de data 15 de juny de 2009, i que autoritzava en el Sr. Angel Marcè Gallofre com a concessionari de la gestió de recollida del municipi per a l’execució de l’esmentat conveni.



- S'aprova, per unanimitat, la delegació de les facultats que a continuació s’indiquen, amb les funcions que es detallen a l’annex 1 del present acord, la titularitat de les quals pertany a aquest Ajuntament, a favor de la Diputació de Tarragona, que les podrà dur a terme a traves dels serveis o ens instrumentals que a tal efecte determini, segons l’abast i condicions que s’estableixen al present acord, de conformitat amb l’establert pels articles 36.1.b i 106.3 de la LRBRL, article 4 de la LRJAP-PAC i article 7 del TRLRHL.

1.- Delegació de la recaptació en període voluntari i en període executiu i la inspecció, si s’escau, de la Taxa per publicitat.

2.- Delegació de la recaptació en període executiu de:

- Taxa per llicències d’activitats

- Taxa per llicències ambientals

La durada per al qual s’acorda la present delegació s’estableix fins al 31 de desembre de 2013, prorrogable per reconducció tàcita, per períodes consecutius de quatre anys, la qual es produirà, llevat que qualsevol d’ambdues administracions acordin deixar sense efecte l’esmentada delegació, el que haurà de notificar-se amb una antelació mínima de tres mesos.

La prestació dels serveis que es derivin de la delegació que contempla el present acord, comportarà una compensació econòmica que consistirà en el pagament dels imports especificats a l’article 5 de l’Ordenança Fiscal reguladora de les Taxes per la prestació de serveis encomanats a BASE - Gestió d’Ingressos. Veure ANNEX 1.

- S'aprova, amb 5 vots a favor (ERC i PSC) i 4 en contra (CiU), revocar la delegació de les facultats indicades a continuació, la titularitat de les quals pertany a aquest Ajuntament de conformitat amb l’establert a l’article 106.3 de la LRBRL i l’article 4 de la LRJAP-PAC.

  1. Revocació de la recaptació en període voluntari i en període executiu i la inspecció, si s’escau, de la taxa de subministrament d’aigua delegació adoptada per acord del ple municipal del 11 d’octubre de 2007.

  2. Revocació de la delegació de les actuacions de declaració i liquidació davant de l’Agència Catalana de l’Aigua de les quotes corresponents al cànon de l’aigua, delegació adoptada per acord del ple municipal 10 de març de 2008.

BASE-Gestió d’Ingressos liquidarà i recaptarà el 3r trimestre del 2009 de la Taxa de subministrament d’aigua i durà a terme les actuacions de declaració i liquidació davant de l’Agència Catalana de l’Aigua de les quotes corresponents al cànon de l’aigua de la facturació del 2009; al mateix temps mantindrà la recaptació dels càrrecs que es varen cedir en voluntària abans del 16 d’octubre de 2009, en virtut de l’anterior delegació existent.



- S'aprova, amb 5 vots a favor (ERC i PSC) i 4 en contra (CiU), ratificar el Decret de l’alcaldia núm. 25/2010, pel qual s’acorda Ratificar l’acord de col·laboració entre els ajuntaments de l’Arboç, Sant Jaume dels Domenys i la Bisbal del Penedès per promoure i impulsar polítiques ambientals i territorials comunes. Veure ANNEX 2


- S'aprova, amb 5 vots a favor (ERC i PSC) i 4 en contra (CiU), ratificar el Decret de l’alcaldia núm. 24/2010, pel qual s’acorda Ratificar el Conveni de col·laboració interadministrativa entre els ajuntaments de l’Arboç, Sant Jaume dels Domenys i la Bisbal del Penedès per promoure i impulsar polítiques ambientals i territorials comunes per posar en marxa el foment, desenvolupament i gestió tècnica conjunta del servei de recollida dels residus sòlids urbans mitjançant el sistema “porta a porta”.



- S'aprova definitivament, per unanimitat, el resum numèric general municipal d'habitants de les xifres obtingudes en la revisió d'1 de gener de 2009 amb les següents dades:

Concepte

Total

Homes

Dones

Població del municipi a 1 de gener de 2009

2.388

1.255

1.133



- S'aprova inicialment, per unanimitat, el reglament de funcionament del punt d’accés a Internet en l’espai Punt TIC (Expd. 97/2010).

Potser t'agradaria compartir...