Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

24-10-2011

Ple extraordinari del 24 d'octubre de 2011

Potser t'agradaria compartir...

 
Extracte de la sessió extraordinària del Ple del 24 d'octubre de 2011.



- S'aprova, per unanimitat, el resultant del sorteig dels membres de les meses electorals per a la celebració de les eleccions generals del 20 de novembre de 2011.



- S'aprova, amb 6 vots a favor (CiU), 2 abstencions (PSC) i 3 en contra (ERC), la resolució del conveni de col·laboració interadministrativa entre els Ajuntaments de l’Arboç, Sant Jaume dels Domenys i la Bisbal del Penedès pel qual es constituïa un equip tècnic per portar a terme tota la gestió tècnica dels serveis de recollida de residus sòlids urbans, mitjançant el sistema “porta a porta”.



- S'aprova provisionalment, amb 9 vots a favor (CiU i ERC), i 2 abstencions (PSC) per a l’exercici 2012 i següents, la modificació de les ordenances fiscals que es relacionen en l'ANNEX 1.



- S'acorda, per unanimitat, procedir a la contestació dels tres recursos de reposició davant de la aprovació definitiva del projecte de reparcel·lació acordat per Junta de Govern local el 28 de gener del 2008 en els següents termes:

  • a) Recurs de data 25 d'agost de 2010.

S’ESTIMA el recurs de reposició, havent de rectificar-se el Projecte de Reparcel·lació en els següents extrems:

1. Ha d'esmenar-se l'error en el cognom de la persona presentadora del recurs, havent de constar tal com apareix en el seu DNI.

2. Ha d'adjudicar-se a la persona presentadora del recurs el 100% de la propietat de la parcel·la 208.

  • b ) Recurs de data 4 d’agost de 2010.

Es DESESTIMA el recurs de reposició pels mateixos raonament indicats a la contestació de les al·legacions, és a dir, es considera que han de mantenir-se les superfícies fixades en el projecte de Reparcel·lació.

  • c) Recurs de data 25 de juny de 2010. S’ESTIMA el recurs de reposició modificant el Projecte de Reparcel·lació en el sentit d'adjudicar la finca 382 a D. Abdallah Chatt Daoud i Dª Malika Hayek Tamsamani. Com a conseqüència d'aquesta adjudicació hauran de modificar-se aquells aspectes del Projecte de Reparcel·lació que derivin de la nova adjudicació, com per exemple el compte de liquidació provisional.

L’escrit presentat en data 30 de juny de 2010 (Registre entrada Ajuntament 2522), el qual no té consideració de recurs, es procedirà a donar-li la informació que reclama.



- Es desestima la moció el grup municipal socialista de l'ajuntament de Sant Jaume dels Domenys sobre la política educativa amb relació a la retallada pressupostària, amb 6 vots en contra de la moció (CiU) i 5 a favor (ERC i PSC)



- Es desestima la moció del grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya en defensa del sistema sanitari públic, amb 6 vots en contra de la moció (CiU) i 5 a favor (ERC i CIU)



- Es desestima la moció del grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya de nomenament de delegat o delegada del Govern de l'àmbit de planificació del Penedès, amb 6 vots en contra de la moció (CiU) i 5 a favor (ERC i PSC)



- S'aprova, per unanimitat, la moció del grup municipal de Convergència i Unió en suport de la llengua catalana. Veure ANNEX 2

Potser t'agradaria compartir...