Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

 
20-07-2018

Club Joventut Esportiva Sant Jaume dels Domenys

Potser t'agradaria compartir...

 Aquesta entitat va ser fundada el 1925, i actualment té 122 socis que amb les seves quotes mantenen l'entitat.
Durant molts anys, l'equip de futbol va ser a la 3a categoria Territorial, fins que en la temporada 93-94 es va assolir l'ascens en quedar 1rs de grup, a la 2a categoria Territorial després de quedar durant dues temporades en segona posició.

De forma intermitent hem tingut un equip de juvenils i darrerament d'aficionats. Avui en dia es té una relació molt estreta amb el Club de Futbol Base Sant Jaume dels Domenys, club que esperem sigui el planter de nous jugadors per al primer equip, ja que aquest, és totalment amateur i no es paguen fitxes al jugadors, cosa que fa molt difícil el manteniment de la categoria.
La temporada 2005 - 2006, la J.E.Sant Jaume va quedar campiona del grup XXV de la 3a Territorial amb la qual cosa va pujar a la 2a categoria fins a la temporada 2009 - 2010, quan va perdre la categoria, i que amb la reestructuració que va fer la FCF, va passar a jugar el en el grup 25è de la Quarta Catalana. La temporada 2015 - 2016 va aconseguir de nou pujar a Tercera Catalana, un altre cop com a campions de grup.


Club Joventut Esportiva Sant Jaume dels Domenys
http://www.futbolsantjaume.com/

https://es-es.facebook.com/futbolsantjaume

cfjesantjaume@gmail.com


c. de la Germanor, 2, 1r
43713 Sant Jaume dels Domenys




Potser t'agradaria compartir...