Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

 
24-11-2015

Càritas de Sant Jaume dels Domenys

Potser t'agradaria compartir...

  Càritas és una entitat de l’Església catòlica que actua segons els valors cristians, sense discriminar per raó de creença, origen i cultura.


Càritas també desenvolupa la seva acció al municipi de Sant Jaume dels Domenys.

Càritas posa les persones -infants, dones, famílies, gent gran- en el centre de la seva acció, i les atén en les seves situacions i amb les seves necessitats.

Aquest món globalitzat ens fa viure immersos en una societat que genera cada vegada més diferències entre les persones. No tots tenim les mateixes oportunitats, ni la certesa d'un futur digne.

Les desigualtats socials són una realitat visible en la nostra societat, que augmenta any rere any. La vida quotidiana de moltes persones se’n veu afectada.

L'exclusió social afecta diferents aspectes de la vida de la persona: relacions socials, salut, habitatge, feina, economia....

Molt a prop nostre hi ha persones que viuen situacions de pobresa i exclusió social: persones sense feina o amb contractes precaris, amb escassos recursos econòmics, sense una xarxa afectiva i relacional; persones sense llar, que viuen en habitacions de relloguer o en situació d'amuntegament.

A aquest col·lectiu de persones hi ha el risc que puguin afegir-s’hi d'altres situacions, relacionades amb la problemàtica de l'atur i la manca d’habitatges assequibles, fent que la distància amb el món de l'exclusió sigui cada vegada més petita.

Càritas de Sant Jaume dels Domenys
Plaça del Reverend Andreu Marcé, s/n
43713 Sant Jaume dels Domenys


121213_campanya_recapte.jpg
Potser t'agradaria compartir...