Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

 
07-09-2016

SCR de Lletger

Potser t'agradaria compartir...

 La Societat Cultural i Recreativa de Lletger es constituí legalment el 27 de gener de 1949. Havia de reunir en el seu si tots els habitants del poble amb l'objectiu d'organitzar les festes i tota mena d'actes lúdics i culturals. Es dotava d'aquesta manera d'un nou marc legal una activitat que pels homes i les dones de Lletger no era nova, i que al llarg de tot el segle havien desenvolupat a través d'altres societats.

Activitats principals:

Són diverses les activitats que al llarg dels anys ha dut a terme la Societat Cultural i Recreativa de Lletger. Podem esmentar la organització de les festes:

La Festa Major: aquesta és la festa més important en la qual el poble posa tota la seva il·lusió; s'escau el segon dissabte d'octubre.
La Festa Major "Petita": que celebrem per Sant Andreu (30 de novembre) patró del poble juntament amb Santa Marina.
També s'organitzen actes per Nadal, Reis, Carnestoltes i la Revetlla de Sant Joan.
Hem de destacar l'activitat cinematogràfica que es va dur a terme durant 39 anys (1949 - 1988). Així com també durant una època funcionà una coral impulsada bàsicament pel GRUP DE JOVES (col·lectiu format pel jovent del poble i principal impulsor de moltes de les activitats que es duien i es duen a terme).
Societat Cultural i Recreativa de Lletger
E-mail: societatdelletger@gmail.com
c. Major, 14
Lletger
43713 Sant Jaume dels Domenys

Accés al seu FACEBOOK

Potser t'agradaria compartir...