Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

26-02-2016

Setmana de l'Esport

Potser t'agradaria compartir...

Setmana de l'Esport

Des del 28 de febrer fins al 6 de març, es celebrarà la Setmana de l’Esport a Sant Jaume dels Domenys.

Organitzat per l’ajuntament i amb la col·laboració de les entitats del municipi, hi haurà actes relacionats amb l’esport al llarg de tota la setmana. La major part de les activitats tindran lloc a l’escola els Quatre Vents.

S'encetarà el diumenge, 28 de febrer, a les 10 del matí amb una caminada popular de 6 quilòmetres pels voltants del poble, amb explicacions que ens farà el geògraf Òscar Saladié.

El dilluns s'iniciaran el seguit de proves esportives, des d'atletisme, escacs, futbol, voleibol i bàdminton fins a judo, rítmica, patinatge artístic i bàsquet, que tindran lloc durant tota la setmana a la pista de l'escola, en horari lectiu tancat per als alumnes dels Quatre Vents.

El Gimnàs G'S Wellness ens oferirà sessions de zumba i d'entrenament funcional, els Butirunnes ens conviden a afegir-nos als seus entrenaments i el Pitch and Putt Sant Jaume ens proposa un bateig amb iniciació i pràctiques.

Dissabte, 5 de març, podrem veure qualsevol dels 5 partits de les diferents categories del Club de Futbol Base Marc Bartra que es disputaran al Camp Municipal Palau i Rabassó, i per la tarda, l'ONG Smiles for Nepal, es presentarà amb la projecció d'un documental i una xerrada a la sala d'actes de Cellers Domenys.

El darrer dia començarem aviat amb la VII edició de la Pujada a les Ventoses i el Cros escolar.

Per acabar, la Joventut Esportiva s'enfrontarà al Salauris CF, en partit de futbol corresponent a la 19a jornada del grup 25 de la Quarta Catalana.

 

 

Potser t'agradaria compartir...