Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

03-03-2017

Arriba la Setmana de l'Esport

Potser t'agradaria compartir...

Arriba la Setmana de l'Esport

Del 5 al 12 de març Sant Jaume viu la seva Setmana de l'Esport amb activitats per a persones de totes les edats.

 

La Setmana s'inicia el diumenge pel matí amb la 10a edició del Cros escolar, que enguany compta amb uns 500 inscrits de les escoles del Baix Penedès. Només de Sant Jaume s'han apuntat més de 100 infants. La Joventut Esportiva disputarà el partit de futbol corresponent a la 23a jornada del campionat de lliga de la Tercera Catalana contra el CF Valls At.

 

El gruix del programa està adreçat als infants de l'escola els Quatre Vents i tindrà lloc al pati escolar en horari lectiu. Els i les alumnes podran tastar diferents esports, entre els quals trobem el tir amb arc o el bàdminton, que són de pràctica minoritària. També tindran competicions d'atletisme i futbol o escacs, petanca i un concurs de ball.

 

Quant a les activitats extraescolars, l'AMPA, entitat coorganitzadora i impulsora de la major part del programa, ha preparat sessions de judo, bàsquet, hoquei, ioga, zumba i hip-hop. Altres entitats participen en l'organització d'actes, com les sortides runners per asfalt i per muntanya, a càrrec dels Butirunners, una màster class de zumba promoguda pel Gimnàs G'S Wellness, i el bateig de pitch & putt amb iniciació i pràctiques al camp de golf de Sant Jaume, organitzat pel Pitch and Putt Sant Jaume. Diumenge, 12 de març, finalitzen les activitats amb la VIII Pujada a les Ventoses, organitzada per l'Escuderia Penedès Competició.

 

La regidoria d'Esports de l'ajuntament agraeix la participació i col·laboració de totes les entitats implicades i convida a tots els veïns i veïnes, grans i petits, a gaudir d'aquesta Setmana de l'Esport.

 

Potser t'agradaria compartir...