Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

04-04-2017

Noves sessions formatives en l'ús del desfibril·lador

Potser t'agradaria compartir...

Noves sessions formatives en l'ús del desfibril·lador

En marxa noves sessions formatives sobre l'ús del desfibril·lador.

 

Els dissabtes, 8 d'abril i 6 de maig, es faran noves formacions de sis hores sobre l'ús del desfibril·lador. Tal i com ja es va fer fa un any, l'ajuntament, conjuntament amb CARDIOSOS, organitza aquestes sessions formatives gratuïtes per tal de què les persones interessades adquireixin els coneixements necessaris per poder emprar adequadament els dispositius DEA (Desfibril·lador Extern Automàtic).

 

S'ha prioritzat que les persones que assisteixin a aquesta formació tinguin vinculació amb les entitats i les associacions municipals. Per aquest motiu es va enviar la informació a totes elles per a què la fessin arribar als membres de les seves juntes. El primer grup, que es farà aquest proper dissabte, dia 8 d'abril, ja està ple, quedant alguna plaça lliure en els altres dos grups que es faran el dia 6 de maig, un pel matí, de 09.00 a 15.00 h i l'altre de 15.00 a 21.00 h. Les persones interessades poden demanar informació a l'ajuntament.

 

Amb aquesta iniciativa es pretén que hi hagi un major nombre de persones capacitades en la utilització dels DEA instal·lats en el municipi, per poder atendre a qui pateixi una aturada càrdio-respiratòria. Una correcta assistència, i a temps, pot salvar una vida.

 

Es recorda que a data d'avui, el municipi disposa de DEA a Lletger, la Torregassa, el Papagai, el Papiolet, Sant Jaume i Cornudella. 

Potser t'agradaria compartir...