Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

14-06-2024

Del 18 al 26 de juny, matriculacions a l’escola els Quatre Vents pel curs 24-25

Potser t'agradaria compartir...

Del 18 al 26 de juny, matriculacions a l’escola els Quatre Vents pel curs 24-25

Un cop s’ha fet pública la llista d’adjudicacions de plaça, s’obre el període de matriculacions que serà del 18 al 26 de juny, tant per alumnes d’educació infantil (a partir dels 3 anys), com de primària. La matricula s’ha de formalitzar al centre on es cursarà els estudis.

Qui no pugui formalitzar la inscripció cal que presenti un justificant el més aviat possible al mateix centre perquè si no es considera que es renuncia a la plaça i es perd. No fer la matrícula suposa la pèrdua de la plaça.

Per fer la matrícula, a més de la documentació enviada quan es va presentar la sol·licitud de preinscripció, s’ha d’aportar una còpia del carnet de vacunacions de l'alumne o l'alumna. Si no es té el carnet de vacunacions, s'ha d'aportar un certificat mèdic oficial o el carnet de salut de l'infant en el qual figurin les dosis de les vacunes rebudes amb les dates corresponents. Si l’infant no ha estat vacunat per indicació mèdica o per altres circumstàncies, cal aportar un certificat mèdic oficial justificatiu.

És convenient contactar amb el centre on es farà la matrícula per saber si s’ha d'aportar alguna altra documentació o informació que necessitin per a la seva gestió interna i per concertar cita per formalitzar la matrícula dins el període establert per a la matriculació.

Potser t'agradaria compartir...