Ajuntament de
Sant Jaume dels Domenys

17-06-2024

Campanya #Ésmotiusuficient per donar suport emocional als joves

Potser t'agradaria compartir...

Campanya #Ésmotiusuficient per donar suport emocional als joves

La Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil informa que s’ha rellançat la campanya #Ésmotiusuficient per prevenir la depressió, els Trastorns de la Conducta Alimentària (TCA), la ideació suïcida i la conducta suïcida entre les persones joves.

Aquesta campanya està vinculada a l'Obro feel, un servei de suport emocional a joves a través d'un xat de whatsapp en el número de telèfon 680 354 155, disponible 24 hores, 7 dies a la setmana, totalment gratuït, immediat i confidencial que ha comptat amb la col·laboració de professionals de l’àmbit de la salut així com algunes persones joves supervivents que han transitat aquestes experiències.

La campanya aposta per no banalitzar aquests pensaments i fer prendre consciència a l’adolescent o jove que allò que sent és rellevant i que pot cercar ajuda de manera gratuïta i confidencial.

Aquest és un servei de la Secretaria d'Infància, Adolescència i Joventut a través de la Direcció General de Joventut del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, que està gestionat per la Fundació Ajuda i Esperança.

Potser t'agradaria compartir...